III Trail Montpedró 2017

Descripció i objectiu prova:

Aquest any fem la IIIª Trail Montpedró, que te nous recorreguts. Una cursa de muntanya pels voltants de l’embassament de Santa Anna que constarà de dos circuits, un de 27 km amb +1500 mts i un altre de 12 km amb  +350 mts.

Circuits:

Trail, nou circuit:

Consta de 27 km amb 1500 metres de desnivell positiu. La cursa transcorre per pistes, corriols de diferent nivell tècnic mig-alt. Durant el transcurs de la mateixa trobareu 5 avituallaments (2 sòlids i líquids, i 3 líquids) ubicats de manera estratègica. El recorregut és d’un nivell tècnic mitjà, per gent acostumada a córrer d'entre 17 i 22 km per muntanya, amb desnivells d'entre 800 i 1300 mts positius.

 

Mini Trail, nou circuit:

Consta de 12 km amb 350 metres de desnivell positiu. La cursa transcorre per pistes i corriols de nivell tècnic baix. Durant el transcurs de la mateixa trobareu 2 avituallaments líquids ubicats de manera estratègica. És d’un nivell tècnic baix per gent acostumada a caminar o córrer petites distàncies per muntanya.


Inscripcions: http://aeekke.com/inscripcions/formulario/trail-montpedro-2017-145

Llista Inscrits: http://aeekke.com/inscripcions/inscripciones/trail-montpedro-2017-145

Més informació: http://www.trailrunninglleida.com/p/trail-montpedro.html

 

Sant Silvestre 2016

Vols acabar l'any en forma?? Vols aprofitat fins l'últim minut? Doncs vine a la Sant Silvestre!!!!

T'esperem el 31 de desembre a les 10:45h a la plaça Sant Pere per a fer els últims recorreguts de l'any, caminant o corrent, tu tries.....Això sí.....cal que portis posat algun tipus de motiu nadalenc....per anar posant-nos en situació...

En acabar farem brindis amb cava als porxos de l'ajuntament.

 

Aquest any per participar heu de fer un donatiu de 2€ que anirà destinat íntegrament a La Marató de TV3.

No hi podeu faltar!!


Reglament de la 3a Alfaorientació

  •  La cursa d’orientació és una prova no competitiva.
  • Podran prendre part a la marxa tots els majors de 18 anys, els menors hauran d'anar acompanyats de majors d’edat.
  • Cal respectar les normes de circulació, tant a les pistes forestals com als trams de carretera, aquests estan oberts al trànsit.
  • L'organització no es farà responsable d'aquells participants que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o dels agents de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.   
  • Cal respectar les marques del recorregut, així com tenir cura de la natura i ser respectuós.
  • L'organització declina tota responsabilitat dels possibles incidents tant físics com materials que la participació a la marxa pugui representar per als inscrits, ni dels que puguin fer a tercers.
  • Si per causes meteorològiques o d'altres tipus per força major no es pot donar la sortida a la prova, no es retornarà l'import de la inscripció. Els inscrits rebran la bossa d'obsequis i es mantindrà l’esmorzar popular.
  • El sol fet d'inscriure's a la marxa suposa l'acceptació d'aquest reglament.

Altres