SORTIDA DE PARAPENT DEL CLUB ALFAVENTUR OBERTA A SOCIS I NO SOCIS


Ja tenim preparada la VII sortida de Parapent i activitats annexes. Aquest any tornem a volar a Castejón de Sos, lloc de vol lliure per excel·lència del Pirineu, el diumenge 9 de setembre. L’enlairament està situat a la vesant del Pic Gallinero, a 2300 metres d’alçada, això suposa gaudir d’unes vistes impressionants.

 

Volarem amb l’escola Pirineos, la primera que es va crear a Espanya, els quals s’ocuparan del transport de tots els voladors. Les places estan limitades a 10 persones i es respectarà l’ordre d’inscripció.

Els acompanyants podran pujar amb el seu cotxe particular fins a l’enlairament, on passaran per una pista forestal o bé esperar al camp d’aterratge.

 

Els preus que Pirineos ens ofereix en oferta pel nostre club són:

Vol + transport + vídeo i fotos 100€

 

A tenir en compte:

S’ha de portar roba d’abric, pantaló llarg, guants, ulleres de sol i calçat de muntanya. Si algú pensa que es pot marejar no oblideu la biodramina.

 

Finalitzada l’activitat anirem a dinar al Restaurant del Càmping La Borda d’Arnaldet a Sesué. El preu del menú amb postres, vi Somontano i cafè és de 15,50€

 

Aquesta activitat s’ha de programar amb temps suficient, ja que hem de contractar els pilots, per això les inscripcions es poden fer fins al dia 26 d’agost. L’escola demana una paga i senyal de 10€. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al Diego 628827183

 

D’altra banda també hi ha dos activitats paral·leles que son:

* Circuit amb bici de carretera contactar amb el Javi 639382037

* Caminada des de Castejón de Sos pel Congosto Ventamillo contactar amb la Dolors 686067884

 

 

www.parapentepirineos.es

www.arnaldet.com


Altres