NOVA SORTIDA DE PARAPENT DEL CLUB ALFAVENTUR OBERTA A SOCIS I NO SOCIS

Benvolguts socis/es,

Durant aquests darrers cinc anys hem fet 35 vols biplaça molt satisfactoris a Àger, amb l’escola Entrenúvols, i per aquesta VI sortida hem decidit anar a volar a Castejón de Sos, lloc de vol lliure per excel·lència del Pirineu,  el diumenge 3 de setembre. L’enlairament està situat a la vessant del  Pic Gallinero, a 2300 metres d’alçada, això suposa gaudir d’unes vistes impressionants.

Volarem amb l’escola Pirineos, la primera que es va crear a Espanya, els quals s’ocuparan del transport de tots els voladors. Els acompanyants podran pujar amb el seu cotxe particular fins a l’enlairament, on passaran per una pista forestal, o bé esperar tranquil·lament al camp d’aterratge. 

Els preus que Pirineos ens ofereix en oferta pel nostre club són:

Vol + transport de Castejón de Sos fins a l’enlairament 85€

Vol + transport + vídeo i fotos 100€

A tenir en compte:

S’ha de portar roba d’abric, pantaló llarg, guants, ulleres de sol i calçat de muntanya. Si algú pensa que es pot marejar no oblideu la biodramina.

Finalitzada l’activitat anirem a dinar al Restaurant del Càmping la Borda d’Arnaldet a Sesué. El preu del menú amb postres, vi Somontano i altres begudes  és de 15.50€.

Recordeu que aquesta activitat s’ha de programar amb temps suficient, ja que hem de contractar els pilots, per això les inscripcions es poden fer fins al dia 27 d’agost. L’escola demana una paga i senyal de 20 €. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al Diego 628 82 71 83.

Els interessats a realitzar alguna altra activitat paral·lela dins d'aquesta sortida posar-vos en contacte amb Javi -presi- 639 38 20 37

Bons vols Alfaventurers!

www.parapentepirineos.es

www.arnaldet.com

El dia 27/08/2017 es la data límit per apuntar-se.

 

Altres