SORTIDA DE PARAPENT DEL CLUB ALFAVENTUR OBERTA A SOCIS I NO SOCIS


Ja tenim preparada la VII sortida de Parapent i activitats annexes. Aquest any tornem a volar a Castejón de Sos, lloc de vol lliure per excel·lència del Pirineu, el diumenge 9 de setembre. L’enlairament està situat a la vesant del Pic Gallinero, a 2300 metres d’alçada, això suposa gaudir d’unes vistes impressionants.

 

Volarem amb l’escola Pirineos, la primera que es va crear a Espanya, els quals s’ocuparan del transport de tots els voladors. Les places estan limitades a 10 persones i es respectarà l’ordre d’inscripció.

Els acompanyants podran pujar amb el seu cotxe particular fins a l’enlairament, on passaran per una pista forestal o bé esperar al camp d’aterratge.

 

Els preus que Pirineos ens ofereix en oferta pel nostre club són:

Vol + transport + vídeo i fotos 100€

 

A tenir en compte:

S’ha de portar roba d’abric, pantaló llarg, guants, ulleres de sol i calçat de muntanya. Si algú pensa que es pot marejar no oblideu la biodramina.

 

Finalitzada l’activitat anirem a dinar al Restaurant del Càmping La Borda d’Arnaldet a Sesué. El preu del menú amb postres, vi Somontano i cafè és de 15,50€

 

Aquesta activitat s’ha de programar amb temps suficient, ja que hem de contractar els pilots, per això les inscripcions es poden fer fins al dia 26 d’agost. L’escola demana una paga i senyal de 10€. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al Diego 628827183

 

D’altra banda també hi ha dos activitats paral·leles que son:

* Circuit amb bici de carretera contactar amb el Javi 639382037

* Caminada des de Castejón de Sos pel Congosto Ventamillo contactar amb la Dolors 686067884

 

 

www.parapentepirineos.es

www.arnaldet.com


NOVA SORTIDA DE PARAPENT DEL CLUB ALFAVENTUR OBERTA A SOCIS I NO SOCIS

Benvolguts socis/es,

Durant aquests darrers cinc anys hem fet 35 vols biplaça molt satisfactoris a Àger, amb l’escola Entrenúvols, i per aquesta VI sortida hem decidit anar a volar a Castejón de Sos, lloc de vol lliure per excel·lència del Pirineu,  el diumenge 3 de setembre. L’enlairament està situat a la vessant del  Pic Gallinero, a 2300 metres d’alçada, això suposa gaudir d’unes vistes impressionants.

Volarem amb l’escola Pirineos, la primera que es va crear a Espanya, els quals s’ocuparan del transport de tots els voladors. Els acompanyants podran pujar amb el seu cotxe particular fins a l’enlairament, on passaran per una pista forestal, o bé esperar tranquil·lament al camp d’aterratge. 

Els preus que Pirineos ens ofereix en oferta pel nostre club són:

Vol + transport de Castejón de Sos fins a l’enlairament 85€

Vol + transport + vídeo i fotos 100€

A tenir en compte:

S’ha de portar roba d’abric, pantaló llarg, guants, ulleres de sol i calçat de muntanya. Si algú pensa que es pot marejar no oblideu la biodramina.

Finalitzada l’activitat anirem a dinar al Restaurant del Càmping la Borda d’Arnaldet a Sesué. El preu del menú amb postres, vi Somontano i altres begudes  és de 15.50€.

Recordeu que aquesta activitat s’ha de programar amb temps suficient, ja que hem de contractar els pilots, per això les inscripcions es poden fer fins al dia 27 d’agost. L’escola demana una paga i senyal de 20 €. Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al Diego 628 82 71 83.

Els interessats a realitzar alguna altra activitat paral·lela dins d'aquesta sortida posar-vos en contacte amb Javi -presi- 639 38 20 37

Bons vols Alfaventurers!

www.parapentepirineos.es

www.arnaldet.com

El dia 27/08/2017 es la data límit per apuntar-se.

 

5a EDICIÓ de la SORTIDA A ÀGER el 10 de juliol de 2016.

Tothom que vulgui (soci d'Alfaventur o no) pot experimentar la sensació de volar en parapent, amb un expert pilot de l’escola Entrenúvols d'Àger. Us deixo l’enllaç a la web  http://www.entrenuvols.com/


Recordeu que aquesta activitat s´ha de programar amb temps suficient, ja que hem de contractar els pilots, per això les inscripcions quedaran tancades divendres dia 01 de juliol.

 

El preu del vol per als 10 primers inscrists, es de 65€, el preu de les fotografies durant el vol es de 25€. Ens mantenen el mateix preu d’oferta que l’any anterior (el preu sense oferta es de 90€ vol). En el moment de la inscripció caldrà donar una paga i senyal de 25€.

 

Interessats en els vols contacteu amb el Diego Sánchez (628 82 71 83).

 

Per a tots aquells que no us atreviu a volar, podreu practicar l’activitat que més us agradi, Bici o Trekking per les rutes per la zona.

 

Després dels vols,  de la bici, de caminar i també els acompanyants que vulguin, dinarem a Cal Maciarol – preu del menú 19€.

 

Els interessats en bici o caminades que vulgueu quedar-vos a dinar, contacteu amb el Javi Palacio (639 38 20 37).


Moltes gràcies i...BONS VOLS!!


2ª Sortida Parapent a Àger

El pròxim diumenge dia 22 de setembre, volem repetir el Bateig de vol amb Parapent a Àger a través de l'escola "ENTRENÚVOLS".

El preu per persona serà de 85€, i si n'hi ha un mínim de 10 persones apuntades, inclouran el transport des de l'escola al punt de vol. 

Si voleu consultar mes informació, podeu fer clic al següent enllaç http://www.entrenuvols.com/tandem/cat/volbi.htm

El preu del dinar serà de 18€ a Cal Maciarol d'Àger.

És necessari que els interessats us inscriviu 10 dies abans per tal de poder fer la reserva a través del correu del Club Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o dient-li al Diego de la Farmàcia. Recordeu, abans del divendres 13!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La segona sortida a Ager, del passat dia 22 de setembre va ser un èxit, degut al bon temps que van trobar, el nivell tècnic dels pilots i l'entusiasme dels 5 participants. En conclusió tothom va gaudir d'un gran dia al Montsec. Pot ser que d'aquesta experiència surti un futur pilot de parapent.

Per tot això us adjuntem unes fotos:

 

Altres