5a EDICIÓ de la SORTIDA A ÀGER el 10 de juliol de 2016.

Tothom que vulgui (soci d'Alfaventur o no) pot experimentar la sensació de volar en parapent, amb un expert pilot de l’escola Entrenúvols d'Àger. Us deixo l’enllaç a la web  http://www.entrenuvols.com/


Recordeu que aquesta activitat s´ha de programar amb temps suficient, ja que hem de contractar els pilots, per això les inscripcions quedaran tancades divendres dia 01 de juliol.

 

El preu del vol per als 10 primers inscrists, es de 65€, el preu de les fotografies durant el vol es de 25€. Ens mantenen el mateix preu d’oferta que l’any anterior (el preu sense oferta es de 90€ vol). En el moment de la inscripció caldrà donar una paga i senyal de 25€.

 

Interessats en els vols contacteu amb el Diego Sánchez (628 82 71 83).

 

Per a tots aquells que no us atreviu a volar, podreu practicar l’activitat que més us agradi, Bici o Trekking per les rutes per la zona.

 

Després dels vols,  de la bici, de caminar i també els acompanyants que vulguin, dinarem a Cal Maciarol – preu del menú 19€.

 

Els interessats en bici o caminades que vulgueu quedar-vos a dinar, contacteu amb el Javi Palacio (639 38 20 37).


Moltes gràcies i...BONS VOLS!!


2ª Sortida Parapent a Àger

El pròxim diumenge dia 22 de setembre, volem repetir el Bateig de vol amb Parapent a Àger a través de l'escola "ENTRENÚVOLS".

El preu per persona serà de 85€, i si n'hi ha un mínim de 10 persones apuntades, inclouran el transport des de l'escola al punt de vol. 

Si voleu consultar mes informació, podeu fer clic al següent enllaç http://www.entrenuvols.com/tandem/cat/volbi.htm

El preu del dinar serà de 18€ a Cal Maciarol d'Àger.

És necessari que els interessats us inscriviu 10 dies abans per tal de poder fer la reserva a través del correu del Club Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o dient-li al Diego de la Farmàcia. Recordeu, abans del divendres 13!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La segona sortida a Ager, del passat dia 22 de setembre va ser un èxit, degut al bon temps que van trobar, el nivell tècnic dels pilots i l'entusiasme dels 5 participants. En conclusió tothom va gaudir d'un gran dia al Montsec. Pot ser que d'aquesta experiència surti un futur pilot de parapent.

Per tot això us adjuntem unes fotos:

 

3r Any Alfaventur parapent 7-13 i 14 de set. 2014

Un any més hem aconseguit donar a conèixer el món del parapent a 9 aventurers. El temps no ha acompanyat i per poder realitzar els vols amb total seguretat hem necessitat tres sortides. La seguretat és el primer!! i finalment 4 menors i 5 adults des d'ara fan seva la frase de Leonardo da Vinci: "Un cop hagis provat el vol sempre caminaràs per la terra amb la vista mirant el cel, perquè ja has estat allà i allà sempre desitjaràs tornar".

3a SORTIDA PARAPENT AMB ALFAVENTUR. AGER DIA 7 DE SETEMBRE

Un any més farem una sortida a Àger i tot el qui vulgui (soci d'Alfaventur o no) pot experimentar la sensació de volar en parapent, amb un expert pilot de les escoles d'Àger.
Després del vols, els qui vulguin, voladors i acompanyants, dinarem a Cal Maciarol.
Interessats: veniu a la reunió d'Alfaventur el dia 21 d'agost -dijous- a les 22.00 h., o bé al telèfon 628 82 71 83.

Recordeu que aquesta activitat s´ha de programar amb temps suficient, ja que hem de contractar els pilots, per això les inscripcions quedaran tancades divendres dia 22 d'agost.

Moltes gràcies i...BONS VOLS!!


ÚLTIMA HORA!! Degut a la competència entre les noves escoles d'Àger hem pogut negociar un preu mínim amb ENTRENUVOLS per a fer els vols biplaces. L'Oferta és 60€ sense transport i 70€ amb transport!

Altres