Torneig de frontennis

El proper mes de maig es celebra un torneig de frontennis a Almenar i alguns membres del club hi participaran.

 Fes clic a sobre de la imatge per veure la informació ampliada.

PRESENTACIÓ

logo

Hola a tothom.

Som una secció esportiva, sense ànim de lucre, amb la finalitat de practicar l'esport del frontenis.

Fa uns anys una colla d'amics ens vàrem juntar per practicar aquest esport de raqueta i passar unes hores de lleure.
Amb el temps ens vam anar trobant gent de totes les contrades que ja practicavem aquest esport i  sorgí una bona amistat. I aquí comença la historia de les "Rates Peludes" amb bones estones d'esport i rialles plenes d'anècdotes.

Als inicis del 2012 una colla de persones, amants de diferents tipus d'esports, han tingut la iniciativa de promoure el club esportiu que s'nomena "ALFAVENTUR" i ens van invitar a participar d'aquesta "aventura". Arran de la bona entesa hem creat aquesta secció i us encoratjem a que practiqueu i vingueu a passar bones estones amb les Rates Peludes.

Què és el frontenis?

El frontenis és una modalitat de la Pilota basca, de la qual heretà la pista de joc (frontó de 30x10x10 metres), però l'eina és una raqueta com les de tennis. A grans trets, és un esport que es pot jugar en parelles o individualment(aquesta última modalitat no té representació internacional) i  consisteix en que un jugador de la parella ha de colpejar la pilota (abans que doni dos bots al terra del frontó) amb la raqueta i aquesta ha de tocar en el frontis i després entrar a la zona delimitada de la pista.

Us hi esperem !!!!

 

Altres