Llicencia federativa FEEC 2016

La llicència del 2016 serà vàlida a partir de l'1 de gener  encara que s'hagi expedit abans.

ASSEGURANCES SUB-18 (17 anys) i MAJORS

Les llicències de les categories Sub-18 i Majors estan contractades directament des de la FEEC amb Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, SA, amb número de pòlissa: 2512700132-6.

Categoria Sub-18: federats de 17 anys amb les modalitats: A, B, C i D

Categoria Majors: dels 18 en endavant amb les modalitats: A, B, C, D i E

ASSEGURANCES MENORS DE 16 ANYS (inclosos)

Les llicències de les categories Sub-14 i Sub-17 estan contractades directament des de la FEEC amb Agrupació AMCI d'Assegurances i Reassegurances, SA, amb número de pòlissa: 2512700133-4

Categoria Sub-14: federats fins als 13 anys amb les modalitats: C i D - menors

Categoria Sub-17: federats des de 14 a 16 anys amb les modalitats: C i D - menors

ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

Totes les llicències tenen inclosa una assegurança de responsabilitat civil contractada directament des de la FEEC amb CASER SA, amb número de pòlissa: 1154492.

Novetats per al 2016

Increments de capitals

• L’assistència sanitària per accidents en centres no concertats s’amplien de 1.500 euros a 2.000 euros en les modalitats A, B i C.

• La responsabilitat civil de totes les modalitats s’amplien de 300.000 euros fins els 600.000 euros com a límit per sinistre.

Millores generals

• IMPORTANT: Nou número d’atenció telefònica: Espanya 901 120 130 de cost reduït, estranger 00 34 934 957 662.

• Número especial per a la comunicació d’accidents per a les persones amb deficiències auditives.

• Bústia de queixes i incidències al web de la Federació.

• Extensió telefònica amb línia directa amb la companyia en horari d’oficines.

• Recepció al mòbil de l’accidentat, d’un missatge SMS amb el seu número d’expedient.

• Realització d’enquestes de satisfacció per part de la companyia als usuaris per a la prestació dels serveis.

• Servei de Defensor del Federat

• Inclusió de partes d’accidents als centres mèdics.

• Inclusió dels hospitals de muntanya dins el quadre de centres concertats. 

 

Llicencia federativa FEEC 2015

Novetats per al 2015

Increments de capitals

• El capital per mort per accident s’amplia de 6.015 a 12.030 euros sense descomptar cap despesa per altres conceptes (menys els impostos derivats corresponents vigents) en totes les modalitats d’adults.

• La invalidesa permanent parcial per accident s’amplia de 12.025 a 24.050 euros en totes les modalitats d’adults.

• L’assistència sanitària per accidents en centres no concertats s’amplien de 600 a 1.500 euros en la modalitat A.

• Les despeses de recerca i rescat de la modalitat E s’amplien de 24.040,48 a 50.000 euros, amb un increment de la prima que només afecta a aquest col·lectiu.

• La responsabilitat civil de totes les modalitats s’amplien de 150.000 euros per a la Sub-14 i Sub-17 (C i D) i de 300.000 euros per a la Sub-18 i Majors (A, B, C, D i E) a la quantitat de 10.000.000 euros com a màxim agregat anual per sinistre.

• Les depeses de rescat i recerca en les modalitats C (Sub-14) i C (Sub-17), que no estaven contemplades es fixen en 3.000 euros.

Millores generals

• Millora de l’atenció als federats amb la redacció d’un nou protocol de servei.

• Nou número d’atenció telefònica, que passa d’un número 902 a un 901 de cost reduït.

• Número especial per a la comunicació d’accidents per a les persones amb deficiències auditives.

• Bústia de queixes i incidències a la web de la Federació.

• Extensió telefònica amb línia directa amb la companyia en horari d’oficines.

• Recepció al mòbil de l’accidentat d’un missatge SMS amb el seu número d’expedient.

• Realització d’enquestes de satisfacció per part de la companyia als usuaris per a la

prestació dels serveis.

• Servei de Defensor del Client.

• Inclusió dels hospitals de muntanya dintre el quadre de centres concertats.


Convocatòria d'eleccions a la Regió 8

La FEEC convoca eleccions a Representant Territorial de la Regió 8: les Garrigues, la Noguera, el Pla d’Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell.

La convocatòria va sortir el passat 27 de d’abril per a totes les entitats d’aquesta vegueria. Qualsevol membre d’entitats que es vulgui presentar a veguer/a o sots veguer/a, a de fer arribar la documentació necessària a l’Àrea d’Entitats de la FEEC abans de l’1 de juny.

En cas d’haver-hi eleccions, aquestes se celebrarien a la propera reunió de la Vegueria del 12 de juny a Almatret. La mesa electoral estarà fromada per un membre de l’entitat Club Ciclista i Esportiu Almatret, un del Centre Excursionista de Balaguer i un membre de la Junta Directiva de la FEEC. 


LLICÈNCIES FEDERATIVES FEEC 2014

A partir d'avui ja es poden tramitar les llicències federatives del 2014. Recordem que per a tramitar la llicència s'ha de ser soci/a del Club Esportiu ALFAVENTUR d’Alfarràs i seguir els següents passos:

1- Escollir modalitat d'assegurança mirant el quadre de preus i cobertures per als majors de 17 anys: http://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/Preus-de-les-llicències-ANUALS-SUB-18-i-MAJORS-2014.pdf

Per als menors de 17 anys consultar el següent enllaç: http://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/Preus-de-les-llicències-SUB-14-i-SUB-17-2014-2.pdf

2- Fer el pagament de la quantitat de l'assegurança al següent número de compte: Oficina IBERCAJA d’Alfarràs 2085-9482-19-0330105471

Amb les següents dades: els dos cognoms + la lletra de la teva modalitat de llicència + la lletra H si la vols habilitada per la FEDME (imprescindible si voleu que als refugis de fora de Catalunya us apliquin el preu de federats)

3- Enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. amb les següents dades:

-Nom i cognoms

-Adreça complerta

-DNI -Data de naixement

-Tipus de llicència escollida

-Habilitada FEDME o no

Un cop envieu el mail, amb les dades, al club i amb el pagament fet, us gestionarem la nova llicencia en el termini d'una setmana aproximadament.

NOTA FINAL: El preu de les llicències federatives no és proporcional al moment en que es sol•liciten. Tenen la vigència de l’any natural, es a dir que us costa el mateix a data 1 de gener que a data 15 d’agost; per tant si la tramiteu ara gaudireu de les avantatges 365 dies i si ho feu més endavant, us costarà el mateix.

 

Ja estem adherits a la FEEC!

FEEC logo   

Ens ha costat, però..., ja estem, oficialment, adherits com a Club a la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) !!!

Això vol dir que, entre d'altres coses, ja podem tramitar Llicències Federatives a tots els socis i sòcies del Club, tant per a la FEEC, com per a la FEDME (mateixes cobertures que la FEEC, afegint les de la FEDME)

Us deixem els diferents enllaços on trobareu tota la informació sobre preus de les diferents modalitats, les cobertures, les activitats que cobreix l'assegurança, l'àmbit geogràfic i d'altres detalls:

Preus i cobertures 2013:

 http://www.feec.cat/sites/default/files/Fitxers/llicencies/Llicencies_2013/pla_llicencies_feec_2013.pdf

Procediment en cas d'accident:

http://www.feec.cat/sites/default/files/Fitxers/llicencies/Llicencies_2013/procediment_accidents.pdf

Per a mes informació, link al web de la FECC: http://www.feec.cat/

 

A mes a mes, us podreu adreçar al Club per a qualsevol dubte que tingueu, ja sigui per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o assistint a les reunions que fem cada dijous a partir de les 21:30h fins a les 23:00h al local de l’Ajuntament (al costat de la Biblioteca Municipal, 2n pis)