TRANSPLANTBIKE 2017

Un altre any els nostres socis han col·laborat amb la Tranplantbike com a voluntaris.

 

Festa Major Andani 2017

Pedalada Festa Major Andani 2017

El cap de setmana del 5 i 6 d’agost es celebra la festa major d’Andani.

Un cap de setmana ple d’activitats!!

Us volíem convidar a participar-hi i molt especialment a la Bicicletada popular que es farà diumenge dia 6 a les 9 del matí.

En acabar hi haurà esmorzar per a tots els participants.

Us hi esperem! No oblideu portar casc.

 

Nota d’agraïment - Transplantbike

Fa uns mesos que la Fundació Renal Jaume Arnó ens va presentar un projecte al nostre club i al CE Rocko d’Almenar, la TransplantBike. Un projecte ambiciós però amb una directriu sòlida, donar a conèixer el mon de la donació d’òrgans i fomentar l’esport entre gent trasplantada. No ens ho vam pensar dues vegades i vam acceptar formar-ne part.

Després d’uns mesos de reunions, el projecte va agafar forma, fins que aquest cap de setmana del 1-2 d’octubre s’ha fet realitat i amb prop de 200 ciclistes, entre esportistes amateurs, esportistes trasplantats i famílies amb nens van poder disfrutar de les diferents rutes marcades. Ha estat un cap de setmana ple d’activitats per a tots els gustos, on el bon ambient, la divulgació i el coneixement sobre el món dels trasplantaments i l’esport han anat de la mà.

Des del Club Esportiu Alfaventur volem donar les gràcies a tots el col·laboradors, patrocinadors i demés entitats que han ajudat a fer que la TransplantBike fos una realitat. Això si, el nostre més sincer agraïment va dirigit a tots el voluntaris i voluntàries que gràcies a la seva inestimable ajuda han fet que tot això sigui possible. De fet, tot el que hem fet fins ara ha estat possible gràcies a vosaltres, és una realitat i que duri molts anys, sou molt grans!!!  


Altres