Nota d’agraïment - Transplantbike

Fa uns mesos que la Fundació Renal Jaume Arnó ens va presentar un projecte al nostre club i al CE Rocko d’Almenar, la TransplantBike. Un projecte ambiciós però amb una directriu sòlida, donar a conèixer el mon de la donació d’òrgans i fomentar l’esport entre gent trasplantada. No ens ho vam pensar dues vegades i vam acceptar formar-ne part.

Després d’uns mesos de reunions, el projecte va agafar forma, fins que aquest cap de setmana del 1-2 d’octubre s’ha fet realitat i amb prop de 200 ciclistes, entre esportistes amateurs, esportistes trasplantats i famílies amb nens van poder disfrutar de les diferents rutes marcades. Ha estat un cap de setmana ple d’activitats per a tots els gustos, on el bon ambient, la divulgació i el coneixement sobre el món dels trasplantaments i l’esport han anat de la mà.

Des del Club Esportiu Alfaventur volem donar les gràcies a tots el col·laboradors, patrocinadors i demés entitats que han ajudat a fer que la TransplantBike fos una realitat. Això si, el nostre més sincer agraïment va dirigit a tots el voluntaris i voluntàries que gràcies a la seva inestimable ajuda han fet que tot això sigui possible. De fet, tot el que hem fet fins ara ha estat possible gràcies a vosaltres, és una realitat i que duri molts anys, sou molt grans!!!  


Pedalada festa major Andani 2016

Els més matiners, es van concentrar a la plaça d’Andaní, tots equipats amb les seves bicicletes i el casc, on van acabar fent un recorregut d’uns 20 quilòmetres.

Es va fer una ruta pels voltants del riu fins al final del tram d'Almenar i de tornada es va desfer camí. Durant quasi tot el recorregut es va poder veure el riu Noguera Ribagorçana i el seu entorn.


Xerrada " La Bicicleta" al CEIP PINYANA

Al CEIP Pinyana, aquest curs 2015-2016 i dins el projecte educatiu Sobre rodes.... Alfaventur va fer una xerrada sobre La Bicicleta.

Deixo l'enllaç a la pàgina del CEIP Pinyana.

https://vimeo.com/164546457

http://blocs.xtec.cat/escolapinyana/2016/04/28/educacio-fisica-i-projecte/

 

 

Altres